Indlæser...

Om Viuff & Bilde

Hvem er vi?

Advokatfirmaet blev stiftet i 1977 og har i mange år haft til huse på 1. sal i den flotte bygning Danmarksgade 18, 7000 Fredericia.
Siden er kontoret i 2022 flyttet til større lokaler i ejendommen Vendersgade 26 E
Det drives som et advokatinteressentskab.

Firmaet beskæftiger for tiden 5 jurister og 8 sekretærer.
Vi beskæftiger os med alle sædvanlige sagstyper for et advokatkontor samt tilstræber at yde en personlig og faglig kompetent rådgivning til en konkurrencedygtig pris.

Vi ser ikke blot os selv som advokater, men vil altid tilstræbe at være vores klienters betroede rådgiver på såvel erhvervsmæssige som private områder. Vi har forståelse for at den enkelte klient anser sin sag som den vigtigste, og vi tager derfor hver enkel sag seriøst.

Det er samtidig vigtigt for os, at enhver juridisk opgave løses efter vores bedste evner og at vores arbejde bærer præg af kvalitet. Vi giver dig en kompetent og professionel rådgivning indenfor de fleste retsområder og hjælper dig med at udforme diverse dokumenter og kontrakter.

5

Eksperter

i Jura

Hvis du eller dit firma står over for en juridisk udfordring, så kontakt os i dag for at få et Gratis indledende Møde med en advokat.

Gode råd fra vores advokater

Hvorfor vælge os?

  • Vores engagement

    Hos advokatfirmaet Viuff & Bilde har vi forståelse for at hver sag har stor betydning for den enkelte klient, og vi behandler den derfor ud fra det syn som det med rette kan forventes.

  • Rig på erfaring

    Erfaring hjælper med hurtigere løsninger. Viuff & Bildes advokater har samlet mere end 80 års erfaring som jurister.

  • Gode resultater

    Resultater er en success, når vi gør en forskel i dit liv. Vi hjælper dig med at inddrive pengene og opnå flest mulige fordele.

12

professionelle medarbejdere

80

antal års samlet erfaring

100

engagerede advokater

47

år med advokatfirma i Fredericia